Dedalus.pl tanie książki wczytuję dane...
ISBN: 9788377736890
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Sprzedanych produktów: 9
Koszt wysyłki od: 5.90 PLN
Wydawnictwo/Producent: RM

Kuchnia toskańska to książka palce lizać! Apetyczne przepisy na dania rybne, mięsne i wegetariańskie oraz zupy i desery uzupełnione zostały wyborem smakowitych felietonów. Piotr Adamczewski z charakterystyczną swadą opowiada m.in. o chlebie pieczonym bez soli i wytłaczaniu aromatycznej oliwy, o bistecca alla fiorentina i wonnych ogrodach ziołowych, o zadziwiającej rybie z wieprzka i czarnym kogucie z etykietki chianti, o rzece brunello di Montalcini, o toskańskich miastach, miasteczkach, restauracjach i trattoriach?

Piotr Adamczewski - reporter, krytyk kulinarny "Polityki", autor bloga "Gotuj się!" oraz książek kulinarnych (m.in. Smakosz wędrowny, Męskie gotowanie, Krwawa historia smaków, Rok na stole, Wędrówka po stołach Europy), który świat poznawał smakowicie - za stołem i od kuchni, współautor przewodników po restauracjach Warszawy i okolic.

RM 2017, ISBN: 978-83-7773-689-0,  165x235, 126 s., oprawa miękka

Książka

  • Autor: 

    Adamczewski, Piotr

  • ISBN: 

    9788377736890

 

Promocja!

DARMOWA dostawa do punktów odbiorczych Paczki w Ruchu dla zamówień o wartości minimum 50 zł.