Dedalus.pl tanie książki wczytuję dane...
ISBN: 9788327477712
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Sprzedanych produktów: 1
Koszt wysyłki od: 5.90 PLN
Wydawnictwo/Producent: Olesiejuk

Czy próbowaliście kiedyś zrazów po warszawsku, śledzia po kaszubsku czy warmińskich pierożków zwanych dzyndzałkami?
Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski oraz Kresów, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców.
Jest to także kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki.

Olesiejuk 2018, ISBN: 978-83-274-7771-2, 185x245, 224 s., oprawa twarda

 

Promocja!

DARMOWA dostawa do punktów odbiorczych Paczki w Ruchu dla zamówień o wartości minimum 50 zł.