Dedalus.pl tanie książki wczytuję dane...
ISBN: 9788375442519
Realizacja zamówienia: 48 h dni
Sprzedanych produktów: 25
Koszt wysyłki od: 8.99 PLN
Wydawnictwo: REA

Rea 2010, ISBN: 978-83-7544-251-9, 190x250, 54 s., oprawa miękka

 

Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb - delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach. Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń. Dania z tych ryb mają wspaniały smak, są bardzo zdrowe a ich przyrządzenie nie zajmuje zbyt dużo czasu. Szef kuchni odkryje sekrety kulinarne i nauczy was przygotowawać i podawać potrawy tak, jak w najlepszych restauracjach.

 

Łosoś i Pstrąg Przygotowanie i podawanie, porady profesjonalistów

Książka

  • ISBN: 

    9788375442519

    

 
   Wystarczy dokonać zakupu za 150 zł i zapłacić przelewem lub kartą by cieszyć się darmową wysyłką kurierską na dowolny adres w Polsce!