Dedalus.pl tanie książki wczytuję dane...
ISBN: 9788375445961
Realizacja zamówienia: 48 h dni
Sprzedanych produktów: 5
Koszt wysyłki od: 8.99 PLN
Wydawnictwo: REA

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach i to nie tylko przy flambirowaniu iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy.

REA 2013, ISBN: 9788375445961, 210x275, 248 s., oprawa twarda

Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Walter Kalinka

Książka

  • ISBN: 

    9788375445961

    

 
   Wystarczy dokonać zakupu za 150 zł i zapłacić przelewem lub kartą by cieszyć się darmową wysyłką kurierską na dowolny adres w Polsce!